Termékek Menü

Life Sutra - Bevezetés a Védikus Alkímiába

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
6.990 Ft
Elérhetőség: Előrendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Egységár: 6.990,00 Ft/db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Buddha yantra 18x18cm Buddha yantra 18x18cm
2.200 Ft
Bhakti Kutir Kalendárium 2020. Bhakti Kutir Kalendárium 2020.
4.900 Ft
Buddha kép (kék) Buddha kép (kék)
2.490 Ft
Buddha kép (színes) Buddha kép (színes)
2.490 Ft
Menny.:

Leírás és Paraméterek

Egedi-Kovács Melinda: Life Sutra - Bevezetés a Védikus Alkímiába

A Védák archaikus szövegei az alkimista tanok legősibb forrásának tekinthetők. Mindez azért maradt feltáratlan napjainkig, mert nehezen érthető filozófiájukat mára leginkább ortodox vagy vallásos szemléletű magyarázatokon keresztül lehet megismerni, amelyek nem közvetítik e szövegek alkimista üzenetét.

Aki képes a Védák rejtjeles szövegeit megfejteni és a bennük rejlő tudást alkalmazni, egyszerre jut vissza eredeti isteni tudatosságához – ami az alkímia végcélja – és kap az anyagi világhoz egyfajta használati útmutatót.

A Life Sutra könyvsorozat a Védák kódját tárja fel és annak alkimista esszenciáját ülteti át a gyakorlatba a ma embere számára, vallásos és mitikus színezettől mentesen. Segítségével a mai kor körülményei közt megvalósítható az alkímia célja, véghezvihető az ember transzmutációja, tudatának arannyá nemesítése.

Kiknek ajánljuk ezt a könyvet?

  • Mindazoknak, akik szeretnék megismerni a Védák esszenciáját érthető és korszerű formában anélkül, hogy egy hindu vallási irányzat követőivé válnának.
  • Mindazoknak, akiket érdekel egy olyan önfejlesztő módszer, amellyel sikeresebbé és boldogabbá tehető az élet.
  • Mindazoknak, akik a napjainkban jellemző szellemi zűrzavar és a spiritualitás üzleties kínálgatása dacára továbbra is mélyen érdeklődnek az élet metafizikai vonatkozásai iránt.

Ajánlások

„Értéket tart kezében az olvasó, és mire végigolvassa a könyvet, erős késztetést, vágyakozást fog érezni, hogy azonnal hozzájusson a folytatáshoz, vagy legalább tanulhasson a szerzőtől. Melinda kiváló előadó, nagyszerű író. Az átfogó kultúrtörténeti áttekintés mentén egy eddig ismeretlen, ám mégis ismerős rend bontakozik ki. Valóban: rendszerek, és módszerek nélkül a legtöbb ember az élet áldozatának érzi magát. A Life Sutra első kötete több, mint bevezető: kivezető a tehetetlenség birodalmából.”

                                                                                                    Barkó Judit, kommunikációs mentor

„E könyv, bár a Védák ősi ösvényét kínálja, azt a mai léptek ritmusára szabja. Újra felfedezi a több ezer éve érintetlen tájat, feltárja kincseit, kimondja varázsszavait. Reményt ad, mégis látezik a mesés aurumpotabile, mely a lelkünkben felgyülemlett ólmot arannyá transzmutálja. Mind, akik hiszünk és bízunk a változásban, szívből kívánjuk: úgy legyen!”

                                                                                                    Rákos Péter, író, asztrológus

„Boldog szívvel ajánlom minden tudásra vágyónak és tapasztalatra szomjazónak ezt a hiánypótló, gazdag könyvet, amely nem látott könnyedséggel érzékeltet határtalan mélységű szellemi tartalmakat. Azoknak a műveknek a sorát gyarapítja, amelyek alapul szolgálnak egy transzcendens világ- és életszemlélet aktuális újrateremtéséhez és társadalmi gyakorlatához. Az olvasó komoly kockázatot vállal, ha kézbe veszi a könyvet, mert befogadása közben önképe és világlátása visszafordíthatatlanul megváltozik.”

                                                         Csong An Szunim, zen szerzetes, az Eredet Fény Templom apátja

„A Life Sutra ősi tudáson alapuló, a mai embernek szóló, mégis időtlen, átfogó rendszer, melynek első szeletét tartja kezében az olvasó. Szeretem a rendet, amelyet a világ szerkezetében, működésében felmutat. Nincsenek benne fehér foltok, nem hagy hiányérzetet maga után. Olyan, mint a kaotikusnak és ellenségesnek tetsző külső valóság ellenpontja: átlátható, következetes és barátságos. Megerősíti belső bizonyosságunkat, hogy az élet nem egyenlő a szenvedéssel, és feléleszti a tetszhalott bizalmat, hogy igenis érdemes és lehetséges tenni a boldogságért, teljességért. Szeretettel ajánlom e könyvet minden keresőnek.”

Acél Anna, televíziós műsorvezető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!