Termékek Menü

Legújabb termékek

Rendezés:
Egedi-Kovács Melinda: Life Sutra - Bevezetés a Védikus Alkímiába
6.990 Ft
6.990 Ft/db
Raktáron

Bhakti Kutir Kalendárium 2019.

3.000 Ft
3.000 Ft/db
Raktáron

Ghí – az Indiai tisztított vaj

A ghí igazi felhasználási területe az ájurvédikus gyógyászat és konyha. Sütésre, főzésre kiválóan alkalmas, valamint az ájurvédikus masszázsban és a különböző pancsakarma terápiákban is szerepet kap. A tradícionális indiai élelmiszer, a tehén tejéből köpült vajból készül.

A ghí készítés eljárása során a vajból minden könnyen romló komponens eltávozik. A vaj felforralása után elpárolog a nedvesség nagy része. A tejfehérje és a tejcukor kiválik, a fehérje fehér réteget képezve lesüllyed, a megolvadt vaj tetején pedig hab jelenik meg. A habot leszedve és a fehér alsó fehérjeréteget visszahagyva a középső zsiradékrétegből lesz a ghí, mely laktózmentes, így laktózérzékenyek is fogyaszthatják.

3.790 Ft
3.790 Ft/db
Raktáron
Hémangi Dévi Dászi: Népek konyhája - Vegetáriánus receptek a nagyvilágból
3.990 Ft
3.990 Ft/db
Raktáron

A Shilajit a Himalája hegységből származó növényi szurok. Igen gazdag ásványi anyagokban, vitaminokban és antioxidánsokban. Általános egészség erősítő, roboráló, fiatalító hatású szer. Serkenti az agyi működést, segít csökkenteni az Alzheimer kór tüneteit. Szív erősítő, vírusölő és gyulladáscsökkentő szer. Vastartalma miatt kiváló vérszegénységre is.

Egy doboz tartalma: 80 db kapszula, 1 kapszula nettó súlya 400 mgr. 

Ajánlott adagolás: napi 2×1 kapszula reggel és este étkezés előtt. Amennyiben este túlságosan megemeli az energia szintet és aktívvá tesz, ezzel megnehezítve az elalvást, úgy csak reggel adagoljuk, ha lehet éhgyomorra.

A termékkép illusztráció, előfordulhat, hogy a csomagolás eltér a képen láthatótól.

http://www.vegafuszeray.hu/termek/shilajit-a-jo-egeszseg-ore/

 

6.450 Ft
81 Ft/db
Raktáron

Az Ashoka botanikai neve: Saraca Indica. A hinduk egyik legfontosabb szent fája.

Kifejezetten jótékony hatású a női problémák kezelésében. Kiegyensúlyozza a hormonrendszert, beállítja a havi ciklust, csökkenti a mentrsuációs görcsöket, megszünteti a változó kor tüneteit, fokozza a termékenységet. Nyugtatja az idegeket, segíti a méh, a méhnyálkahártya és a petefészek egészségét. Hasznos segítséget nyújt endometriózis esetén. Magas antioxidáns tartalmú, tisztítja a vért, enyhíti az aknés, allergiás bőrtüneteket.

Egy doboz tartalma: 80db kapszula, 1 kapszula nettó súlya 400mgr .

Ajánlott adagolás: napi 2×1 kapszula reggel és este étkezés előtt (13 éves kor alatt szedése nem javasolt). 

http://www.vegafuszeray.hu/termek/ashoka-a-noi-problemak-megoldoja/

4.950 Ft
62 Ft/db
Raktáron

Népszerű vegetáriánus street food receptek Hémangi Dévi Dászitól.

 

3.990 Ft
3.990 Ft/db
Raktáron