Termékek Menü

Fizetési lehetőségek

(1) Banki utalás: bármely szállítási mód esetében elérhető

Az utaláshoz szükséges adatokat a rendelést követően számlán küldjük ki. Kérjük ne utaljon amíg a számla nem érkezik meg.

A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti. A megjegyzésben kérem tüntesse fel a megrendelésszámot. 

Magyar bankszámla - kérem Forintban fizessen

Kedvezményezett bankja: K&H Bank
Kedvezményezett neve: VegaFűszeray Limited
Számlaszám: 10400968-50526783-56821006
Cégjegyzékszám: 09725145 (UK, Companieshouse)

UK Bank account (please pay in GBP) - angol bankszamla, kerem angol fontban fizessen
Beneficiary: Vegafuszeray Limited
Bank Name: Santander Bank
Sort Code: 09-01-28
Account number: 85796750
IBAN: GB27ABBY09012885796750
SWIFT/BIC: ABBYGB2LXXX

(2) Bankkártyás fizetés

Minden szállítási és átvételi opció esetén lehetséges a bankkártyás fizetés.

Borgun Bankkártyás online fizetési rendszer

A Vásárló a szolgáltatások ellenértékét elektronikus úton, bankkártyával, a megrendelés nyugtázásakor teljesíti. A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz. 
1) A bankkártyával való fizetés a Borgun szerverén keresztül történik erős (128 bites) SSL technológiával kódolt weboldalon keresztül, így az Ön banki adatai garantáltan nem kerülnek illetéktelenek tudomására az Interneten keresztül. A bankkártyával történő fizetési mód választása után a Vásárló átirányításra kerül a Borgun biztonságos honlapjára, ahol a kártyabirtokos megadja a bankkártya adatait így azok sem a Vegafuszeray Limited illetve más illetéktelen személy birtokába nem juthatnak. 
2) A Szolgáltató megrendelés során keletkezett és birtokába jutott adatokat tárolja, azaz a kártyabirokos vagy megrendelő nevét kizárólag a kártyabirtokos által engedélyezett tranzakció végrehajtása céljából használhatja fel. A Szolgáltató a tranzakció során keletkezett egyéb más adatokkal nem rendelkezik. 
3) A Vásárló hibájából eredően jelszavának harmadik személy által történő felhasználásból adódó károkért Szolgáltató felelősséget nem vállal. Vásárló kijelenti, hogy a megrendelt és teljesített szolgáltatások ellenértékét vissza nem követeli. A Vásárló hibájából történt hibás, téves adatbevitelből, megrendelés elírásból származó károkért a Szolgáltató semmilyen felelősséget, visszafizetést, visszatérítést nem vállal. A hibás adatok megadása miatt keletkezett károkért a szolgáltató felelősséget nem vállal, a bejelentett reklamációkat haladéktalanul kivizsgálja és lehetőségeihez mérten kezeli. 
4) Hibás összeg megadásából eredő problémák kezelése Amennyiben a Vásárló az igénybe vett szolgáltatás árát meghaladó összeg kifizetését kezdeményezte, ebben az esetben ezt írásban (e-mailben: info.uk@vegafuszeray.hu) a Szolgáltató felé kell jelezni. A levélnek tartalmaznia kell a túlfizetés összegét, idejét és a tranzakció számát. A Szolgáltató a túlfizetés tényét a bejelentést követő 15 napon belül kivizsgálja és amennyiben a követelést jogosnak ítéli, úgy kezdeményezi az túlfizetett összeg jóváírását. A vizsgálat eredményéről a Vásárlót (a tranzakcióban megadott e-mail címen) írásban tájékoztatja. Amennyiben a Vásárló az igénybe vett szolgáltatás áránál kevesebb összeg kifizetését kezdeményezte, akkor a Szolgáltató írásban (a tranzakcióban megadott e-mail címen) értesíti a Vásárlót az észlelet különbözet tényéről, a követelt összeg nagyságáról, és az összeg kiegyenlítésének módjairól. Amennyiben a követelt összeg kiegyenlítése 8 napon belül nem történik meg a Vásárló részéről, úgy az igényelt szolgáltatás teljesítésétől a Szolgáltató eláll, a már befizetett összeget a bankköltségek levonása után 15 napon belül jóváírja. 
5) Az elfogadható bankkártya típusok: VISA, MAESTRO és MASTERCARD 
6) A bankkártyás fizetési ellenérték Forint devizanem alapon kerül teljesítésre.

Elfogadott bankkártyák megnevezése
Az elfogadható bankkártya típusok: VISA, MAESTRO és MASTERCARD

 

(3) Utánvét - PickPackPontos és GLS csomagrendelés esetén érhető el

A PickPackPont kiszállításhoz kötve érhető el ez a lehetőség.

(4) Paypal

Lehetőség van PayPal-en keresztüli fizetésre is minden átvételi formánál.

A PayPal fizetési mód választásakor a vásárlást követően a termékek ellenértéke 'várakozó' státuszba kerül a Vegafűszeray PayPal egyenlegén. Ilyenkor ezt külön meg kell erősítsük a PayPal oldalán és csak akkor mutatja teljesültnek a tranzakciót. Amennyiben azt látja, a tranzakció 'függőben' van, az azt jelenti a mi feldolgozásunkra vár, így nem kell megismételni a fizetést. Ha bármilyen probléma merülne fel a tranzakció kapcsán , mi keresni fogjuk Önt, vagy elérhetőek vagyunk az info.uk@vegafuszeray.hu email címen, vagy a 06209798924-es mobilszámon.

Általános tájékoztató
Az egyik legelterjedtebb online fizetési megoldás a PayPal, mely nem csak világszintű népszerűségéről ismert, hanem biztonságáról is (így a PayPal magyar körökben is egyre elfogadottabb). Körülbelül 190 országban használható a PayPal vásárlásra és pénz küldésre 18 valutanemben. Vásárlási szempontból a PayPal valahol középen helyezkedik el a vásárló és a kereskedő között, mely megalapozott tőkével és hitelességgel rendelkezik. Elég csak a PayPal-nál számlát nyitni, ott regisztrálni személyes adatainkat (esetleg hitelkártyánkat is), majd a regisztrációnkkor megadott egyedi e-mail címet felhasználva csak azt adjuk meg a pénzes tranzakciókra. Ilyen egyszerű…vásárláskor megadjuk PayPal-os e-mail címünket, mely elnavigál a biztonságos PayPal számla oldalunkra, ahol csak megerősítjük, jóváhagyjuk a tranzakciót és a többit már elvégzik helyettünk a háttérben. A PayPal nem elektronikus bank, hanem egy biztonságos internetes pénzügyi “közvetítő”.

 

Amennyiben kérdése illetve észrevétele van, kérjük keresse fel a csapatunkat! 

Elérhetőségeink: info@vegafuszeray.com