Termékek Menü

Fizetési lehetőségek

(1) Banki utalás

Az utaláshoz szükséges adatokat a rendelést követően számlán küldjük ki. Kérjük ne utaljon amíg a számla nem érkezik meg.

A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti. A megjegyzésben kérem tüntesse fel a megrendelésszámot. 

Magyar bankszámla - kérem Forintban fizessen

Kedvezményezett bankja: K&H Bank
Kedvezményezett neve: VegaFűszeray Limited
Számlaszám: 10400968-50526981-90551006

Ireland bank account (please pay in EUR) - ír bankszámla, kérem euroban fizessen
Beneficiary: Vegafuszeray Limited
Bank Name: Bank of Ireland
Account number: 90276841372898
IBAN: IE92BOFI90276841372898
BIC/Swift: BOFIIE2D

(2) Bankkártyás fizetés

Minden szállítási és átvételi opció esetén lehetséges a bankkártyás fizetés.

Fontos! Bankkártyás fizetési mód választása esetén előre kell fizetni, a fizetés beérkezte után kerül(nek) feladásra a megrendelt termék(ek).

A fizetési linket a számla levél fogja tartalmazni, amelyet a megrendelést követően küldünk ki külön levélben (legkésőbb 1 munkanapon belül).

Kiegészítő információ: GLS futárnál és a PickPackPont átvételi ponton is van mód bankkártyával fizetni, de ez esetben ez utánvétnek minősül, így utánvétes szállítást kell megjelölni a rendelésnél!

Az elfogadott bankkártya típusok: VISA, MAESTRO és MASTERCARD, American Express, JCB

(3) Utánvét - PickPackPontos és GLS csomagrendelés esetén érhető el

A PickPackPont kiszállításhoz kötve érhető el ez a lehetőség.

(4) Paypal

Lehetőség van PayPal-en keresztüli fizetésre is minden átvételi formánál: paypal@vegafuszeray.com

Fontos! A PayPal fizetési mód választása esetén előre kell fizetni, a fizetés beérkezte után kerül(nek) feladásra a megrendelt termék(ek).

A fizetési linket a számla levél fogja tartalmazni, amelyet a megrendelést követően küldünk ki külön levélben (legkésőbb 1 munkanapon belül).

Általános tájékoztató

Az egyik legelterjedtebb online fizetési megoldás a PayPal, mely nem csak világszintű népszerűségéről ismert, hanem biztonságáról is (így a PayPal magyar körökben is egyre elfogadottabb). Körülbelül 190 országban használható a PayPal vásárlásra és pénz küldésre 18 valutanemben. Vásárlási szempontból a PayPal valahol középen helyezkedik el a vásárló és a kereskedő között, mely megalapozott tőkével és hitelességgel rendelkezik. Elég csak a PayPal-nál számlát nyitni, ott regisztrálni személyes adatainkat (esetleg hitelkártyánkat is), majd a regisztrációnkkor megadott egyedi e-mail címet felhasználva csak azt adjuk meg a pénzes tranzakciókra. Ilyen egyszerű…vásárláskor megadjuk PayPal-os e-mail címünket, mely elnavigál a biztonságos PayPal számla oldalunkra, ahol csak megerősítjük, jóváhagyjuk a tranzakciót és a többit már elvégzik helyettünk a háttérben. A PayPal nem elektronikus bank, hanem egy biztonságos internetes pénzügyi “közvetítő”.

 

Amennyiben kérdése illetve észrevétele van, kérjük keresse fel a csapatunkat! 

Elérhetőségeink: info@vegafuszeray.com