Termékek Menü

Bhakti Kutir Kalendárium 2020.

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
4.900 Ft
Elérhetőség: Jelenleg nem elérhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Egységár: 4.900,00 Ft/db
Menny.:

Leírás és Paraméterek

A Bhakti Kutir Kalendárium fő célja, hogy segítsen abban, hogy megtaláljuk minden napra azt a fajta törekvést, ami a leghatékonyabbá teszi feladataink elvégzését. Ezen felül a másik fontos célja, hogy egy kis plusz tudatosságot és spiritualitást csempésszen a napjainkba, hogy kimozgasson bennünket a  mindennapok megszokott kerékvágásából.

A Védák elég egyszerűen kezelik az idő fogalmát, mert azt mondják, hogy a múltunkon már úgysem tudunk változtatni, de mindenkinek megvan a lehetősége, hogy a jelen időben elkövetett tetteivel befolyásolni tudja a jövőjét. A védikus asztrológia szerepe az, hogy előre figyelmeztessen, hogy épp könnyebb vagy nehezebb szakasz jön irányunkba, és tervezhetőbbé, hatékonyabbá váljanak a napjaink.

Minden egyes nap alkalmas valamire, azaz meghatározott természetű, és ennek mentén támogat különféle tevékenységeket. Ezek ismeretében könnyebben tudunk tervezni, életünk fontosabb eseményeit az azok számára megfelelő napra időzíteni, ezzel elkerülve vagy megkönnyítve az adódó nehézségek terheit.

A Bhakti Kutir Kalendárium ebben nyújt segítséget! Minden napnál fel van tüntetve a nap alap természete, és természetesen a kalendárium elején részletes magyarázat fejti ki, melyik nap milyen tevékenységeket támogat.

A kalendárium ezen felül még az alábbiakat tartalmazza:

  • havi egészségmegőrző tippek
  • az év extra napjai – ünnepnapok rövid történeti ismertetővel
  • havi asztrológiai előrejelzés

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek